Katı Meyve Sıkıcı Yerine Neden Slow Juicer Almalı ?

05-04-2023 01:22
Katı Meyve Sıkıcı Yerine Neden Slow Juicer Almalı ?

YaVAş VE KATIMEYVE SIKACAĞI ARASINDAKİ FARK NEDİR?

Meyve suyu sıkma, meyve veya sebze ürünlerinden meyve suyu çıkarma işlemidir ve yediğiniz yiyeceklerden yeterince alamamış olabileceğiniz vitaminleri almanın harika bir yoludur. Birçok insan bunu kilo vermeye ve detoksifikasyona yardımcı olmak için kullanır. Ayrıca sindirime yardımcı olduğunu ve kişinin lipit panelini geliştirdiğini iddia ediyorlar. Ek olarak, tüm gıdaların liflerini ve diğer bileşenlerini sindirmek zorunda kalmadığınızdan, meyve suyunun vücudunuzun besinleri daha hızlı emmesine izin verdiğine dair iddialar vardır.

Sağlık yararları nedeniyle, daha fazla insan meyve suyu sıkmaya merak sardı. Eğer siz de onlardan biriyseniz, bu blog, meyve suyu sıkmanın ne olduğu ve kullanabileceğiniz farklı meyve sıkacağı türleri hakkında bilmeniz gereken her şeyi tartışıyor.

Meyve sıkacağı nedir?

Meyve sıkacağı, meyvelerden, yeşilliklerden ve diğer sebzelerden sıvıyı çıkaran bir mutfak aletidir. Bununla birlikte, uygun bir meyve sıkacağı seçmek göründüğü kadar kolay değildir. Çevrimiçi hızlı bir arama, artıları ve eksileri ile birlikte farklı özellik ve yeteneklere sahip birçok meyve sıkacağı türünü ortaya çıkaracaktır. Seçeneklerin sayısı, sürece yeni başlayanların kafasını karıştırabilir ve ihtiyaçlarınıza ve yaşam tarzınıza uymayan bir meyve sıkacağı satın alabilirsiniz.

Konuyu araştırmak için biraz zaman harcadıysanız, muhtemelen en yaygın meyve sıkacağı çeşitleri olan santrifüj ve çiğneme terimleriyle karşılaşmışsınızdır. 

  • Santrifüjlü Meyve Sıkacakları, üründen meyve suyu çıkarmak için yüksek hızlarda çalışır. Daha ucuz bir seçenek olduğu için başlamak için mükemmel bir cihazdır, ancak daha düşük kalitede meyve suyu yapar.
  • Çiğneme Sıkacakları meyveleri, yeşillikleri ve sebzeleri öğütmek ve suyunu çıkarmak için sıkmak için yavaş çalışır. Daha sağlıklı ve daha lezzetli içecekler sağladığı için sağlıkçıların tercih ettiği seçenektir.

Çiğneme Sıkacağı vs Soğuk Pres Sıkacağı

Meyve suyu sıkmaya yeni başlayanlar genellikle "Çiğneme katı meyve sıkacağı ile soğuk sıkım meyve sıkacağı aynı şey midir?" diye sorarlar.

Cevap Evet. Çiğneme, yavaş ve soğuk sıkım katı meyve sıkacaklarının hepsi aynı meyve sıkacağı türüdür. Yavaş meyve suyu sıkma ve soğuk pres, ekstraksiyon sırasında enzimleri ve besin maddelerini daha iyi koruyan ısı ve oksidasyon eksikliğini ifade eder. Bu nedenle piyasadaki en iyi meyve sıkacağı türü olarak kabul edilirler. 

Bununla birlikte, yavaş meyve sıkacaklarının daha pahalı çeşitler olduğunu belirtmekte fayda var, bu nedenle fiyat, dikkate almanız gereken bir şey. Ancak sağladıkları birçok fayda, maliyetlerinden daha ağır basmaktadır. İşte avantajlarından bazıları:

  • Daha fazla meyve suyu: En iyi çiğneme meyve sıkacakları, santrifüjlü tiplere göre daha yüksek meyve suyu verimine sahiptir, böylece meyvelerinizden ve yeşilliklerinizden daha fazlasını alırsınız. Ürününüzün her damlasını sıkıp uzun vadede maliyetlerden tasarruf etmenize yardımcı olurlar.
  • İçecekler daha uzun süre dayanır: Santrifüj çeşitlerinin dönen bıçakları çok köpük oluşturarak meyve suyunun daha kısa sürede bozulmasına neden olur . Bununla birlikte, cihaz oksidasyon olmadan meyve suyu çıkardığından, çiğneme meyve sıkacaklarında bu bir sorun olmayacaktır. Bu nedenle, büyük miktarlarda içecek hazırlayabilir, buzdolabına koyabilir ve ihtiyaç duyduğunuzda tüketebilirsiniz.
  • Sessizlik: Çiğneme sıkacağı ile soğuk sıkım sıkacağın hızlarını karşılaştırırken, her ikisi de dakikada 80 ila 100 devirde (RPM) çalışır. Bu, yaklaşık 3.000 ila 16.000 RPM arasında çalışan hızlı meyve sıkacaklarından çok daha sessiz oldukları anlamına gelir.
  • Daha iyi tatma: Yavaş meyve sıkacakları ile sadece daha besleyici değil, aynı zamanda daha lezzetli meyve suları da alırsınız. Çiğneme modellerinin yavaş ekstraksiyon hızı, malzemenin tadını korumalarına olanak tanır.

Tüm faydalarıyla birlikte, meyve sıkmaktan en fazla faydayı elde etmek istiyorsanız, çiğneme veya soğuk sıkım meyve sıkacağı en iyi seçimdir. Piyasada daha ucuz başka seçenekler olabilir, ancak çiğneme çeşitliliği yatırıma değer .

Hurom'daki En İyi Sıkacakları Alın

"Çiğneme sıkacağı, soğuk sıkma sıkacağı ile aynıdır" cevabını bilmek, sizin için en iyi türü bulmanın ilk adımıdır. 

En iyi meyve sıkacaklarını arıyorsanız, Hurom'dan daha iyi bir seçenek yoktur. Hurom, dünyanın en sağlıklı ve en lezzetli içeceklerini üreten meyve sıkacaklarını tasarlamaya ve yaratmaya kendini adamış birinci sınıf bir markadır. Meyve sıkacağımızla, mükemmellik peşinde koşan 40 yıllık araştırma ve geliştirmenin doruk noktasına ulaşırsınız. O halde bugün bir Hurom meyve sıkacağı satın alın !



Sosyal Medyada Bizi Takip Edin!
@ucelevaletleri
info@ucelevaletleri.com

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.